“Tack för allt kul, allt snor och all konfetti!”

Jennifer McClure

En magishow med FizzWizzPop är en uppslukande interaktiv upplevelse som passar för både barn och familjer. Dina barn, och du själv, kommer le, skratta och förundras, för i denna trolleriflickas föreställning händer oväntade saker varje sekund. Allt från komiska dråpligheter till huvudkliande mysterier hjälper till att skapa outplånliga minnen som kan ge er gemensam glädje t.o.m. många år senare.

FizzWizzPop kommer från den Gröna Ön, närmre bestämt Belfast i Norra Irland. Men hon älskar Sverige, och tillbringar halva året i Stockholm. I sina föreställningar blandar hon Svenska och Engelska, och andelen svenska ökar i den takt hennes språkstudier tillåter.

Ett smakprov av FizzWizzPops show på Svenska (April 2023).

Passande för barn från 6 år och över

Föreställningen är interaktiv, färgglad och designad att engagera familjer, barn och småbarn.
Om barnen är bekanta med Engelska så passar föreställningen t.o.m. för fyraåringar.

Den ”magiska åldern” för FizzWizzPops magishow är 6 år, för i det stadiet börjar barnen på allvar att undersöka världen kring dem och trolleri är ett perfekt sätt att engagera deras nyfikenhet.

Det är också en perfekt ålder för att forma glädjefulla minnen.

Just att skapa minnesvärda ögonblick är ett av FizzWizzPops främsta mål. Hon eftersträvar att föreställningen ska ge både barn och föräldrar en gemensam upplevelse att glädjas åt.

Tidslängd 40-45 minuter

Föreställningen med FizzWizzPop är anpassningsbar, men den kan inte göras kortare än 30 minuter. Varför? Jo, för att det är viktigt att det blir en omslutande och immersiv upplevelse.

FizzWizzPop lägger kraft i att skapa en värld för barnen att kliva in i, och det kräver tid att:

SKAPA TILLIT
VÄCKA DERAS FANTASI
SLAPPNA AV

…och slutligen
GÖRA DEM TILL STJÄRNOR

Om det ges tid för det ovan nämnda, så blir det alltid väldigt lyckat!


”Alla föräldrar roades lika mycket som barnen!”

Linda-Jane Murray

Bästa sättet att avnjuta en FizzWizzPop-show är att ”knöka in” hela familjen i ett rum och se föreställningen tillsammans.

Det krävdes att skaffa barn för att inse att barnunderhållning är högst varierade, och massor är direkt undermåligt. Därför var det med stor glädje jag såg din föreställning; vilken var charmig, rolig, överraskande och uppenbart resultatet av många års finodlande av ditt hantverk. Det är tydligt att passion och omsorg har investerats i showen.
Som både förälder och teatermänniska, så beundrar jag den hängivenheten.

Äkta trolleri, på riktigt!

Claire Murray, Juni 2021

Kontaktinfo

Obs! FizzWizzPop tar normalt bara bokningar med max. tre månaders framförhållning. För festivaler och större event kan det diskuteras.

Adress:

Nikola FizzWizzPop
c/o T. Bengtsson
Domarebacken 42
14557 Norsborg
Sverige

Email: info@fizzwizzpop.com
Telefon (sv): 076-705 52 53
Telefon (en): +44 7878775690

Bokningsförfrågan